Doğru Mill Sistemi

150 mikron altında kalan ürünleri elde etmek için kullanılan ball mill sistemi kendi içerisinde çok farklı bir çalışma prensibine sahiptir. Bu sistemler doru sonuçların alınabilmesi için en kaliteli hali ile Remas tarafından tüketicilerine sunuluyor. Mill gövdesinin dönmesi ile harekete başlatan bu sistem çarpma ve sürtünme kuvvetleri meydana getirir. Bu sayede istenilen gerekli güç ortaya çıkar.

Balls ise noktasal olan temas yüzeyi sayesinde gerekli olan kuvveti iletmeyi sağlar. Bunun doğal sonucu olarak mill içerisinde hemen her türlü kırma, öğütme işlemleri yapılabilir. Bu alanda mutlaka kullanılması gereken bir özelliği barındıran Ball Mill sayesinde kolay yoldan verim elde edilebilir.

Doğru Mill Sistemi

Doğru Mill Sistemi

Kaliteli Sistemler

Ürünün tane boyutu, kuvvetin boyutu ve değirmenin hızı gibi birçok farklı etkiler bu sistemin çalışma prensibini düzenler. Bu düzen içerisinde olup biten her şeyden faydalanmak için gerekli olan ayrıntıları http://www.remas.com.tr/remas/ball-mill/ adresinden öğrenebilirsiniz. Remas farklı ve kalitesi ile üretilen bu ürünler beklediğinizden çok daha fazlasını sizlerle buluşturmaya devam edecek. Kaliteli sistemler tek adres içerisinde.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir