Limonata Diyeti

Bir diğer adı da master cleanse olan bu diyetin uygulayan kişi oldukça etkili sonuçlara ulaştığı söyleniyor. Limonata diyeti eğer düzenli olarak yapılırsa kişide Siz de iradeniz olduğuna inanıyor ve gerçekten fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız limonata diyetini doktor kontrolünde uygulayabilirsiniz. Bu yazımızda siz değerli okuyucular için limonata diyetine dair bazı bilgiler vermek istedik.

limonata

limonata

Diyetteki asıl vurgulanan ve hedeflenen temel nokta vücudu toksinlerden arındırmak ve sindirim sistemi ile böbrekleri temizlemek. Sağlıklı bir kan dolaşımına yardımcı olan bu diyet sizi hayallerinizdeki vücuda kavuşturabilir. Dahası ülserleri de iyileştirebilen etkiye sahip.

Peki Limonata Diyeti Nasıl Hazırlanır?

1 bardak limon suyu, 1 bardak hakiki akçaağaç şurubu, bir tutam kırmızı biber, 2 litre su malzemeleri birbiri ile karıştırılmalıdır. Gün içinde 6 ila 12 bardak arasında bu karışımdan tüketebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken temel nokta bu diyet esnasında katı yiyeceklerden uzak durulmalı. Gün içinde 2 bardak bitki çayı ve sabahları tuzlu su ile devam edilebilir.

limonata diyeti

limonata diyeti

Bu diyeti siz de düzenli olarak uygulayın ve fazla kilolardan kurtulun.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir