2017 Yılında Demode Olacak 5 Şey

Modanın özüne uygun olan şey değişimdir. Takip etseniz de benimsemeseniz de moda etrafınızı sarar. Kimi klasik olur, kimi hiç rağbet görmez, çoğu parça ise geçici bir trend olur. 2017 yılında birçok yenilik var ve demode olmamak için bu 5 şey arasında bakalım neler var?

platform topuk

platform topuk

2017 Yılında Bu Trendler Out!

1- Platform Topuklu Ayakkabılar: Son birkaç yılın dehşet sevilen platform topuklularına veda vakti geldi. 2017 yılının “out” parçaları arasında yer alan dolgu topuklu, platform ayakkabılarını şimdilik bir kenara kaldırmanız gerekecek. Kalın topuklular ve Sneakers modeller önümüzdeki sezonlarda daha popüler olacak, haberiniz olsun.

2- Aynalı gözlükler out: Güneş gözlüklerinde son 2 sezondur trend olan aynalı gözlükler, meçhul bir zamana kadar moda çizgisinden çıkarılıyor. Pastel tonlar, çift camlı modeller ve tasarımın ön plana çıktığı modeller revaçta.

3- Skinny pantolonlar: Bazıları ondan kolay kopamayacak farkındayız, ancak neredeyse son 10 yılda kadın ve erkek pantolon trendine hâkim olan Skinny pantolonlar da artık misyonunu fazlasıyla tamamladı. Cropped pantolonlar ve düz-boru paça pantolonların trendine alışın.

4- Sade ve düz renk montlar: 2017 ve muhtemelen 2018 yılında bu güne kadar trend olan ikonik bomber montlar, kot ceketler yenileniyor. Arma modası ile hareketlendirilen yeni moda üst parçalar gündemde olacak. Trend topik olmak istiyorsanız acilen yeni bir mont veya ceket alın veya arma çeşitleri ile yeni trende uyumlu hale getirin.

5– Işıltılı makyaj: 2017 yılının ‘in’ leri içerisinde ünlülerin de öncü olduğu doğal makyaj stilleri tercih edilecek. Parlak makyaj stili ile birlikte fosforlu ve parıltılı ojeler de geride kalıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir