2015 Yaz Modası Ve Trendler

Bu yılın modası büyük değişimleri de beraberinde getirdi. Özellikle 2015 yaz modası ve bu yazın trendleri sayesinde artık sıcak yaz günlerinde dahi birbirinden şık bayanlar ve beyler görebileceksiniz. Öncelikle sıcağın giyinip süslenmeye engel olamayacağını belirtmekle başlayalım. Çünkü bu yaz sahillerde dahi aksesuarların ve takıların bol miktarda kullanılacağı aşikar!

2015 Yeni Aksesuarların Yılı Oldu!

Bu sene en göze çarpan detaylar arasında aksesuar kullanımı var. Bundan kısa bir süre öncesine kadar çok az sayıda kişinin nadiren kullandığı eklem yüzükleri bu sene herkesin parmaklarında! Ayrıca vücut zinciri kullanımının da özellikle yaz aylarında adeta tavan yaptığını söyleyebiliriz.

yaz

yaz

Bikinilerle dahi kullanılabilen bu aksesuarlara uzun elbise modelleri eşlik ediyor.Sonbaharda trend olmayı sürdürecek gibi görünen uzun elbise modelleri bayanlar arasında hemen yaygınlaştı. Biraz bohem bir hava yaratan bu tasarımlar parmak arası terliklerden topuklu ayakkabılara kadar her türlü ayakkabı modeli ile kullanılabiliyor.

yaz modası

yaz modası


Trendler arasında şapka kullanımı da mevcut. Yaz boyunca büyük şapkalar ile kıyafetlerinizi kombinlemekten asla çekinmeyin!

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir