Hulahop Çevirmek Zayıflatır mı?

Çocukken en keyifli zaman geçirme araçlarınızdan biri olan hulahoplar, şimdi de zayıflama aracınız olabilir. Belde çevirme çemberi olarak da bildiğimiz hulahop her şeyden önce bir egzersiz unsurudur. Sadece beli etkilediği düşünülse de vücudun neredeyse tamamını hareketlendirir ve metabolizmanın ihtiyacı olan hızı kazanmasına olanak sağlar.

Hulahop çevirmek zayıflamaya yardımcıdır. Her gün kendinize koyacağınız çevirme sayısına ayak uydurduğunuzda kısa sürede kendinizdeki değişimi fark edebilirsiniz. Oldukça eğlenceli zaman geçirmenize de fırsat verecek olan hulahop, yakın zamanda eskisi kadar popüler hale geleceğe benziyor. Özellikle bel çevrenizde fazlalıklarınızın olduğunu düşünüyorsanız, hulahop başlıca egzersiz unsurunuz olabilir.

hulahop

hulahop

Eğlenirken Zayıflayın!

Hulahop bir eğlence unsurudur, bu nedenle hulahop çevirirken sadece kilo vermekle kalmaz, oldukça sıradan geçen zaman dilimlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Spor yaparken eğlenmiyorsanız bu sizin için bir eziyet haline gelir ve sürekliliğini kaybeder. İçinizde egzersiz için en ufak bir istek duymamaya başlarsınız ki bu da sağlıklı yaşamın anahtarlarından birini kaybetmek anlamına gelecektir.

hulahop çevirmek

hulahop çevirmek

Hulahop çevirmek kilo verdirir mi bunu anlayabilmek için öncelikle yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor. Sabah ve akşam kendiniz için çevirme sayıları belirleyerek alışkanlık haline gelmesine izin verin. Sadece 20 gün buna uyum sağladıktan sonra kendinizdeki değişimi fark etmeminiz imkânsız olacak. Üstelik bu sırada ömür boyu devam edebileceğiniz bir egzersiz alışkanlığı da edinmiş olacaksınız. Bizce denemeye değer.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir