2019 Puantiyeli ve Çizgili Bluz Modelleri

Her sezon öne çıkan desenler olur. Bu desenler o sezonun adeta tutkusu haline gelir. Bayanların almak istedikleri, sezonun trendlerini yakalamak istedikleri detaylar haline gelirler. İlkbahar ve yaz sezonu için bu desenler çizgiler ve puantiyeler oldu. Bazı kesimlerin ve desenlerin, kadın modasında yeri asla değişmez. Her zaman karizması olur. Leopar, çizgili ya da puantiyeli desenler de böyledir. İşte bu klasik desenlerden ikisini, baharda ve yaz mevsiminde çok giyeceğiz.

Puantiye asla etkisi değişmeyen bir desendir. Çok uzun yıllardır hayatımızda. En klasik tonları ise siyah ve beyazdır. Ancak, yaratıcı tasarımlar sayesinde, çok farklı ikili renk seçeneklerinde puantiye desenler de karşımıza çıkıyor. Sarı pembe, gri pembe, pembe, mavi pembe, kırmızı siyah gibi. Yeni sezonda, siyah beyaz ikilisi başta olmak üzere, birçok modelde bu sevimli deseni kullanacağız. En çok da bluzlarda. Zaten bu desen en çok üst giyim modellerine yakışıyor. Straples bluz modelleri, askılı, yakası dantel detaylı bluzlar, v yaka basic modeller, gömlek kesim bluzlar, belden bağlamalı modeller puantiye deseni ile de karşımıza çıkıyor. Bu klasik ve bir o kadar kadına yakışan deseni severek kullanacaksınız. Ancak, tabi doğru kombinleri yapmak çok önemli. Ben klasik severim diyenler, puantiye deseninde bulunan renkler üzerinden seçtikleri tonlarda kombin yapabilirler. Örneğin, kırmızı siyah puantiyeli bir bluzun altına, kırmızı etek ya da pantolon tercih edilebilir. Çarpıcı detayları sevenler için önerimiz, çarpıcı renk tonlarını bir arada kullanmalarıdır. Örneğin, siyah ve beyaz puantiyeli bir bluzun altına, sarı, fuşya, kırmızı ya da saks mavisi bir alt tercih edebilirsiniz.

Çizgili desenlerde her zaman klasik kalacak desenlerdir. Enine çizgili desenler biraz kilolu gösterse de, boyuna çizgili desenle bedeni olduğundan daha ince göstermektedir. Siyah beyaz ya da daha farklı renk seçeneklerinde çizgili bluzları tercih edebilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir