2015 Yaz Trendleri Neler?

2015 yılı her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden canlı ve yaratıcı tasarımlara sahip modelleri ile sizleri bekliyor. Bu yaz cıvıl cıvıl renklerde ister sade ister çiçek desenli modellere sahip birçok kıyafete sahip olabilirsiniz. Yazın neşesini yansıtan iç açıcı tasarımlar ile yazın bitmesini hiç istemeyeceksiniz.

Her Zevke Hitap Eden Tasarımlar

Farklı zevklere hitap eden tasarımlar ile bu yaz tarzınızı yansıtmaktan geri kalmayın. Rahat giyinmeyi tercih edenler için bol pantolonlar, kot kumaşlar ve militari kıyafetler ya da elbise severler için ister çiçek desenli isterseniz bohem tarza sahip modellerin yanında dantelli, gömlek elbise, mini elbise gibi birçok elbise seçeneğiniz bulunuyor.

yaz

yaz

2015 senesinde etkisini gösteren akımlardan biride kimono tarzı modeller oluyor. Japonların geleneksel kıyafeti olan kimonolardan esinlenerek yapılan bu kıyafetler hem çok şık hem de çok rahat gözüküyor.

yaz modası

yaz modası

Kıyafetlerde püskül ayrıntısı ve desenlerde ise ekoseli modeller tekrardan ön plana çıkmış gözüküyor.2015 yaz modası sarı rengi bu yıl ön planda tutuyor. Bu rengin dışında turuncu, mavi, pembe gibi renklere sahip ürünleri hayal gücünüzü kullanarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir