2015 İlkbahar – Yaz Modası

Podyumlarda 2015 ilkbahar – yaz modasının esintilerini görmeye başladık bile… Bu sene moda farklı bir seyir izliyor. Her yıl kış modasının ön plana çıkan detayları ve trendleri yaz modasında da göze çarpardı. Ancak bu sene 2015 yaz modası kış modasından bir hayli farklı. Ufak tefek benzerlikler elbette var.

2015 yaz modası

2015 yaz modası

Moda Renkler Ve Desenleriyle 2015!

Örneğin kübik ve monokrom tasarımlar geçtiğimiz yıl hayatımıza girmişti ve bu sene de hem kış hem de yaz modasında karşımıza çıkıyor. Fakat bunun dışında başka bir benzerlik bulmanız da güç.  Bu yıl en trend elbiselerin hangisi olduğunu merak ediyorsanız hemen belirtelim, marsala abiye elbiseler yıla damgasını vurdu.

ilkbahar modası

ilkbahar modası

Bu elbiseleri hem podyumlarda hem de şık davetlerde bol miktarda görmeye şimdiden kendinizi hazırlayabilirsiniz. Yaz modasının en trend rengi ise aqua mavi oldu.

yaz modası

yaz modası

Turkuazı andıran ancak çok daha parlak ve dikkat çeken bu renk, elbiselerden şortlara, tuniklerden pantolon ve tişörtlere kadar her parçada kullanılıyor. Hatta aqua mavi renkte ayakkabılar bile yakın zamanda vitrinlerdeki yerini alacak.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir