2015 Büstüyer Modası Nasıl Olacak?

Son yıllarda özellikle durmadan adından söz ettiren parçalardan birisi de büstiyer. Durmadan yükselişe doğru adım atan büstiyer modeller moda dünyasının en önemli tamamlayıcılarından birisi olmaya devam ediyor. Renk ve model bakımından her sezon yeniliklere imza atan büstiyer modeller 2015 sezonunda vazgeçilmez parçalardan birisi olacak.

büstiyer modeli

büstiyer modeli

Büstiyer çeşitleri her ne kadar çeşitlilik gösterse de kombin yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Seçilen kıyafetin doğru kombinlenmesi için büstiyer seçiminde doğru seçim önem taşıyor. Eğer çiçekli desenlerde bir büstiyer tercih edecekseniz altına kombinleyeceğiniz kıyafetin tek renk ve sade olduğundan emin olmalısınız. Bunun dışında eğer büstiyer sade ve tek renk ise altına kombinlediğiniz parça biraz daha hareketli olabilir.

Büstiyer Kombinleri Nelerdir?

Büstiyer tercih etmek isteyen her kadın öncelikle kombin konusunda sorun yaşayacağını düşünerek tercih etmeyebiliyor. Halbuki yapılması gereken büstiyer seçiminde tamamlayıcı parçaları göz önüne getirmektir. Büstiyerin en büyük tamamlayıcılarından birisi uzun eteklerdir.

büstiyer modeli

büstiyer modeli

Uzun kalem eteklerle kusursuz ve mükemmel kombinler elde edebilirsiniz. Örneğin: Üzeri desenli model olan bir büstiyeri beyaz tonlardaki bir kalem etekle tamamlayabilirsiniz. Bunun dışında büstiyerler bol uzun şifon pantolonlarla da mükemmel uyum sağlıyor.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir