0850 222 ile Başlayan Numaraların Avantajları

Teknoloji her alanda yeni nesil olanakları insanlara sunuyor. Özellikle gelişen teknoloji ile birlikte iletişim alanında da insanlar yeni nesil modern çözümler sunulmaktadır. Çok daha kaliteli ve çok daha ekonomik telefon görüşmeleri sağlayacak sistemler ve teknolojiler insanların yaşamlarında büyük avantajlar sağlamaktadır. Bu noktada telefon görüşmelerinde kalite, ekonomi ve hız konusunda en büyük avantajları sunmakta olan voip sistemi ön plana çıkıyor.

 

Bu noktada internet üzerinde görüşme sağlamakta olan bu voip sistemleri ya da teknolojiler, hem kalite hem de maliyet açısından normal telefon şebekelerine ya da sistemlerine göre çok daha ideal bir tercih olmaktadır. Voip sistemleri hem bireysel kullanımda hem de ticari kullanımlarda büyük telefon faturası tasarrufları sağlayabileceği gibi çok kısa süreler içerisinde ilk maliyetlerini amorti etmektedir.

 

0850 222 ile Başlayan Nasıl Alınır

 

Bu noktada voip sistemleri il verilmekte olan 0850 222 numaraları günümüzde oldukça sık olarak karşılaşılmakta olan bir numaradır. Bu noktada 0850 alan kodu ile başlamakta olan telefon numaraları lokasyon bağımsız numara olduğunu göstermektedir. Bu sayede de bulunan noktadan bir başka yere taşınılması durumunda da telefon numarasının transfer edilmesine gerek kalmayan bir avantaj sağlamaktadır.

 

Çünkü özellikle voip sistemlerinde bu 0850 222 numaralar bulunan adres ile bağlantılı değildir. İnternet bağlantısının bulunduğu her noktada, voip santraline entegre edilmiş olan voip cihazı ile birlikte bu numara kolaylıkla herhangi bir taşıma işlemine ya da başvurusuna gerek kalmadan kullanılabilmektedir. Ayrıca Türkiye’ye özel numaralardır ve sanıldığının aksine yurtdışı ile hiçbir bağlantısı ya da ilişkisi bulunmamaktadır.

 

Bu gibi numaraların alınabilmesi için başvuru işlemleri bireysel ya da kurumsal olarak iki türde yapılabilmektedir. Bu iki başvuru türündeki fark ise başvuru için gerekli olan evraklardır. Göçebe olarak adlandırılmakta olan bu alan kodu ile başlayan telefon numaraları çok daha uygun fiyat oranları ile görüşme yapabilirken voip sistemini kullanmakta olan iki kullanıcı arasındaki görüşmelerin ücretlerini de sıfıra indirmektedir. Bu durumda bireysel kullanım için olduğu kadar özellikle ticari kullanımlarda oldukça büyük bir tasarruf olanağı sağlamaktadır.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir