2019 Ceket Desenleri

Desenlerin ceketlerin etkisi her zaman farklıdır. Birkaç sezondur neşeli desenleriyle bu ceketler hayatımıza girdi. Hepimizin sevgisini kazandı. Gerçekten biz bayanlar, bahar günlerine ve akşamlarında, yaz gecelerinin serinliğine bu ceketleri severek kullanmaktayız. Ceketlerin sade ama bir o kadar şık etkisinden hemen hemen her bayan etkilenmekte. Hafif olmaları çalışan bayanların da severek giymesine katkı sağlamaktadır. Birçok desen zevklere ve giyim kombinlerine uygun olarak seçilebilir. Tabi sezonun öne çıkan desenleri de dikkate alınmalıdır.

Bu sezon klasik ama asla yerini kaybetmeyen bir desen olan puantiye altın dönemini yaşamakta. Özellikle siyah beyaz puantiyeler. Bu desenle hazırlanan ceketleri severek kullanabilirsiniz. Siyah ya da beyaz bluz ve altlara kullanabileceğiniz gibi, canlı renklerle kontras yaparak da kullanabilirsiniz. Bir popüler sezon deseni ile siyah beyaz boyuna çizgiler. Harika bir etkisi var ve son derece popüler. Bu desenle hazırlanan ceketler hem şık durur, hem de normalden ince görünmenizi sağlar.

Bahar günlerine yakışan, bayanların da çok sevdiği desenlerin başında çiçek desenleri gelmektedir. Beyaz ya da krem baz üzerine, siyah baz üzerine, pastel renkli bazlar üzerinde hazırlanan çiçek desenlerine bayılacaksınız. Tam ılık günlere ve akşamlara uygun desenlerdir bunlar. Kırmızı gibi çarpıcı renk bazlarında hazırlanan çiçekli ceketler de kesinlikle dikkat çekici. Leopar ceketler tabi her zaman önemini korur.

Desenli bir ceket giydiğinizde bunu düz renklerle kombinlemeniz doğru olur. Örneğin pembe bazlı ve çiçek desenli bir ceket giydiğinizde, alt ve üst giyiminiz krem ya da pembe olabilir. Bu şekilde, desenleri birden fazla kullanarak kombininizi boğmamış olursunuz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir