2017 Çanta Trendleri Neler?

Kadınların en çok kullandığı malzemelerden bir tanesi de kuşkusuz ki çantadır. Onlarca farklı model ve çeşitte çantalar her birimizin gardırobunda yerini alıyordur. Siyahı, beyazı, mavisi kırmızı, küçüğü büyüğü, klasiği ya da sporu…Her yaz farklı modellerde farklı çantalar trend olur. Peki 2017 yılında hangi model çantalar moda veya trend? İşte bu yazımızda siz değerli okuyucular için ne model çanta ve portföyleri sıklıkla göreceğimizi anlatacağız. Kesinlikle bu yazımızı okuyun ve modaya uyum sağlayın.

portföy çanta

portföy çanta

Hangi Çantalar Moda?

Birbirinden farklı ve birbirinden güzel çantalar bu sene moda dünyasına damga vuracak. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yaz daha çok hasırın hakim olduğu çanta modellerini genç yaşlı tüm bayanların omuzlarında görebilirsiniz. Hem spor hem şık olmak isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği çanta modellerinin başında hasır geliyor.

hasır çanta

hasır çanta

Eğer klasik bir kombin yapmak isterseniz sizlere metal tokası veya kulpu olan sabit kutu gibi çantaları önerebiliriz. Bu yılın bir başka modası da grafik desenli çantalardır. Kombine bambaşka hava katar ve sizi yükseltir.  Genelde çizgili ve zikzak desenli küçük çantalar oldukça sık tercih ediliyor.

Yine bir diğer çanta trendi ise işlemeli rengarenk çantalardır. Özellikle de genç kızların daha yoğun tercih ettiği modellerdendir. Bazen sevdiğiniz bir şiirin mısrasının olduğu keten çantalar, bazen de küçük ren renk boncuk işlemelerin olduğu şirin şekillerin olduğu küçük çantaları sık sık kullanabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir